BEL ONS: 058 212 56 00

Service

• Service & Contact
• Privacy & Veiligheid
• Retouren & Vervangingen
• Zakelijke service / account
• Ophalen & Bezorging
• Betalingsmogelijkheden / informatie
• Ik heb een klacht, wat nu ?
• Heb ik garantie ?
• Ik heb besteld, wat gebeurt er nu ?

————————————————————————————————————-

Service & Contact
Wij zijn u graag van dienst, u kunt ons altijd bereiken via onderstaande mogelijkheden:
Telefoon +31-(0)58 2125600 : Maandag- Vrijdag 13:00 – 17:00
Fax : +31-(0)58 2159474 of email (wat onze voorkeur heeft) info@ericsteenbergen.nl

Privacy & Veiligheid
Uw privacy is belangrijk voor ons. Om uw privacy beter te beschermen maken we hieronder duidelijk wat we doen met uw gegevens en hoe we daar mee om gaan. Er zijn twee mogelijk heden: u bestelt een product voor uzelf of -u bestelt een product voor een ander (bijv. een cadeau).

De informatie die we nodig hebben, zijn de gegevens van de besteller en de gegevens van de ontvanger; naam, adres, *email en *telefoonnummer. We gebruiken uw e-mailadres om met u te communiceren. Deze e-mailadressen zijn alleen voor intern gebruik en zullen niet verkocht of gedeeld worden met derde partijen. Uw e-mailadres zal verder alleen gebruikt worden als u heeft aangegeven om onze nieuwsbrief te ontvangen.

We hebben geen inzage en geen toegang tot creditcard gegevens die u invult om een betaling te voldoen via onze betalingsprovider. We gebruiken alleen de informatie die u invult om de zending bij u of een derde te laten bezorgen. We willen uitdrukkelijk mededelen dat we uw gegevens niet zullen verkopen of delen met derde partijen, alleen zal uw adres en naam worden gebruikt om de zending te laten afleveren op het door u gewenste adres.

*Deze gegevens zijn alleen nodig van de besteller.

Retouren & Vervangingen
Gekochte artikelen mogen zonder opgaaf van reden binnen 7 dagen worden geretourneerd of worden geruild. Het product dient niet gebruikt te zijn, geen schade te hebben en dient in originele verpakking te zitten, samen met het originele verpakkingsmateriaal.

Retouren dienen te allen tijde aangemeld te worden op ons e-mailadres: info@ericsteenbergen.nl Tevens moet het voorzien zijn van een door ons aangegeven retournummer. Na aanmelding van de retouren via het e-mailadres zult u het retournummer ontvangen, dit retournummer dient u op de verpakking te schrijven aan de buitenzijde. LET OP! Artikelen verstuurd zonder dit retournummer worden niet aangenomen, net als onaangekondigde en ongefrankeerde retouren worden niet geaccepteerd.

Retouren moeten goed verpakt, gefrankeerd en in originele verpakking worden teruggestuurd met TNT post naar onderstaand adres;

Eric Steenbergen Designwinkel
Kleine Kerkstraat 20
8911 DM Leeuwarden.
Na ontvangst van uw retouren zal Eric Steenbergen Designwinkel het aankoopbedrag binnen 15 dagen terugstorten op uw rekening.

Zakelijke service / account
U wilt wellicht in samenspraak met ons uw relaties en/of personeel verrassen met een cadeau. Dan bent u op de juiste plaats! Uiteraard kunt u kiezen uit vele designproducten voor hem en haar, of in samenspraak met u stellen we een fraai pakket samen voor ieder budget.

Wij staan klaar om u van dienst te zijn in uw keuze, maar we kunnen u ook helpen in het maken van een beslissing. Of het nu gaat om een jubilaris, een afscheid, kerstcadeaus, of gewoon zomaar…

Groot voordeel is dat we u al het werk uit handen kunnen nemen, wij zorgen voor een mooie verpakking en versturen wereldwijd naar al uw relaties. U dient alleen adressen aan te leveren en wij doen de rest.

Met hulp van Eric Steenbergen Designwinkel is het kiezen van het juiste cadeau nog nooit zo makkelijk geweest, of het nu gaat om een cadeaubon of om een compleet feestelijk verpakt pakket, niets is ons te gek! Email ons op info@ericsteenbergen.nl met al uw vragen.

Ophalen & Bezorging
Het is mogelijk uw bestelling op te halen in Leeuwarden, dit dient u wel vooraf te melden via email op info@ericsteenbergen.nl zodat we dag en tijdstip kunnen afspreken.

Bezorging van grote items die niet standaard door TNT post bezorgd kunnen worden, verwerken we via een transporteur of onze eigen bezorgdienst. We nemen vooraf contact met u op inzake dag & tijdstip van levering. U dient wel aanwezig te zijn op overeengekomen dag/dagdeel daar een tweede bezorgpoging met transporteur zal worden doorberekend aan u.

Betalings mogelijkheden / informatie
We werken samen met Multisafepay die onze betalingen 100% veilig verwerkt, IDEAL (Nederland).

Ik heb een klacht, wat nu ?
We doen ons best u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn, mocht er onverhoopt toch een klacht zijn dan gelieve deze zo snel mogelijk te melden via info@ericsteenbergen.nl
Per brief kan natuurlijk ook op onderstaand adres:

Eric Steenbergen Designwinkel
afd. klantenbeheer
Kleine Kerkstraat 20
8911 DM Leeuwarden

Indien u een email of brief stuurt, zorg ervoor dat u uw ordernummer vermeldt en beschrijf uw klacht zo nauwkeurig mogelijk s.v.p.

Heb ik garantie ?
Uiteraard, op elk product zit standaard 1 jaar fabrieksgarantie, deze gaat in na ontvangst van uw bestelling. Mocht er onverhoopt iets defect / kapot gaan, stuur ons dan een email op info@ericsteenbergen.nl samen met uw bestelnummer indien beschikbaar, en een kopie van de rekening. We zullen dan binnen 24 uur reageren. We houden van tevreden klanten, elke keer weer.

Ik heb besteld, wat gebeurt er nu ?
Nadat wij uw bestelling / order hebben ontvangen, zal die door ons verwerkt worden. Uw order zal indien op voorraad, verpakt worden, voorzien van een adressticker en worden opgehaald (dagelijks) door onze partner voor bezorging TNT post. Mocht een artikel niet voorradig zijn, en duurt het langer dan de aangegeven levertijd, dan nemen wij uiteraard eerst contact met u op. Nadat het pakket gereed is gemaakt voor verzending ontvangt u automatisch een email met uw factuur / verzendbevestiging.

Doorgaans worden pakketten en enveloppen binnen 24h bezorgd door TNT post in geheel Nederland. U kunt natuurlijk ook bellen met +31-(0)58-2125600 met vragen omtrent de status van uw bestelling (ma-vr van 13-18h).

Mocht een artikel niet voorradig zijn dan streven we ernaar dit binnen 30 dagen te bezorgen, mocht dat onverhoopt niet lukken (sommige producten hebben een langere levertijd dan 30 dagen/4 weken) dan zal dat altijd bij het product staan vermeld en anders worden medegedeeld aan u per email en/of telefonisch. U kunt natuurlijk ook altijd informeren of een product voorradig is, mocht u absolute zekerheid willen hebben, bel ons op +31-(0)58-2125600 (ma-vr van 13-18h) of per email op info@ericsteenbergen.nl

Service

&Tradition
Mono
Stelton
Iittala
Marimekko
Humble
Ibride
Evasolo
Mondaine
Seletti
Artemida
Alessi
Blomus
Fatboy
Jacob Jensen
Puik
Kartell
Tivoli Audio
Biegert & Funk
Leff Amsterdam
Nardi
Jasmin Djerzic
Piffany Copenhagen
Harvink
Leonardo
Tonone
Frederik Roijé
Daqi Concept